ALLA HJÄRTANS DAG

Till min älskling, min stora kärlek, min hemliga flört, till någon jag tycker om, till den mitt hjärta bankar för, till mig.

Handla enligt

2 artiklar

Sätt fallande sortering

2 artiklar

Sätt fallande sortering

Snart är alla hjärtans dag här, den perfekta dagen för att visa någon hur mycket du tycker om och uppskattar dem. Dagen är fylld med romantik och många väljer att ge blommor, choklad, uppskattande ord och betydelsefulla gåvor. 

Om du söker idéer till alla hjärtans dag, då har du kommit helt rätt. Ett smycke är en perfekt gåva till alla hjärtans dag. Hos oss på Jane Kønig hittar du en mängd olika smycken som kan bli en personlig gåva. Vi hjälper dig hitta den perfekta presenten till alla hjärtans dag. 

Alla hjärtans dag är känd som kärlekens högtid och härstammar ända från 300-talet, då dagen fick sitt namn efter Valentinus, en romersk präst. På senare tid har alla hjärtans dag blivit en del av amerikansk popkultur och på 1990-talet slog den igenom i Sverige. Numera firas dagen varje år och många svenskar använder den för att berätta att man är kär i någon, eller för att uppvakta sin käresta.

En perfekt alla hjärtans dag-present är både unik och personlig. I Jane Kønigs kollektioner hittar du röda Coral Hearts, som fullkomligt pulserar av kärlek, Lovetags och smycken med 18-karats guld och diamanter.

Personliga smycken är en perfekt presentidé som verkligen skänker glädje. Med Jane Kønig kända Lovetags kan du ge ett personligt smycke genom att gravera in unika kombinationer at initialer, nummer och symboler som betyder något för dig och den du håller kär. Smycket kan bli en symbol för ert förhållande, ett minne från en viktig livshändelse, en högtid eller ett speciellt tillfälle som ni aldrig kommer att glömma. De flesta av oss uppskattar att få en genomtänkt present, och därför är Lovetags en perfekt present som blir en perfekt symbol för er kärlek.

Vill du att presenten ska glänsa lite extra? Då är våra Letter Pendants med diamanter och fine diamond Lovetags i 18-karat guld det perfekta valet till alla hjärtans dag.

Om du har valt alla hjärtans dag för att fria till din stora kärlek, då står Jane Kønig och hennes guldsmeder redo att skapa både förlovningsringar såväl som bröllopsringar. Här får du vara med i hela designprocessen, så att du får den perfekta ringen.

 

När är alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag är den 14:e februari 2023, och på Jane Kønig hittar du den bästa alla hjärtans dag-presenten. En present som varar hela livet.