Tourmaline Dream, 18 karats guld

Jane Tourmaline Rubin Dream-örhänge visar Janes förmåga att smälta samman de feminina och de klassiska elementen. Detta örhänge är så mångsidigt och tidlöst att du kan bära det till allt från en cocktailklänning till ett par jeans och en T–shirt. Vi älskar både formen och färgerna på detta örhänge, som är dekorerat med vackra rubiner och en enskild turmalin. Denna produkt är ett unikum, vilket betyder att bara detta exemplar finns. Info: Material: 18 karats guld Hoopens storlek: Utvändig diameter på ca 1 cm Längd utan hoop: Ca 6 cm Utsmyckning: Rubiner & turmalin
Ej i lager

11 030,00 kr
SKU:
UNIKA-TD

Ean
5715180057229
Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Detta gäller inte för beställningsvaror (Vissa Lovetag och 18 karats smycken), som skickas inom 1-5 arbetsdagar.

Du har 30 dagars öppet köp, som gäller från den dag du mottar leveransen. Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera det och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klicka här för livechatt ♥️