Salon bracelet, sterlingsilver

Salonarmband i matt sterlingsilver. Armbandet är ca 16 cm långt invändigt, men kan antingen öppnas eller försiktigt tryckas till rätt passform.

Jane Kønigs armband är inspirerat av organiska ytor, som är ett av kännetecknen för smyckena i kollektionen Salon De Cologne. Armbandet kan bäras till många olika klädslar, vilket innebär att det passar perfekt både på jobbet och till fest. Det är tunt och kommer därför att sitta bra bredvid ditt armbandsur och du kan kombinera det med smycken ur Jane Kønigs övriga sortiment.

Ej i lager

Old Darling pris 397,50 kr Regular Price 1 325,00 kr
SKU
JKSBSS20-S
Vi skickar din beställning inom 1-2 dagar och sedan tar det 1-5 arbetsdagar för leverans. Observera attbeställningsvaror varor som vissa Lovetag-smycken och 18 karats smycken skickas inom 1-5 arbetsdagar och smycken med handmonterade diamanter och ädelstenar kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar.

Du har 30 dagars öppet köp, som gäller från den dag du mottar leveransen. Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera det och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klicka här för livechatt ♥️