Star Signet ring, förgyllt sterlingsilver

Signetring i matt, förgyllt sterlingsilver. Ringen mäter ca 12 x 12 mm, och är dekorerad med 2 safirer, en rosa och en blå, samt en grön tsavorit. Dessa mäter 1,5 mm, 1,15 mm och 1,70 mm respektive.

Signetringen användes ursprungligen för att stämpla lacksigill för brev, men syftet med Jane Kønigs nytolkande design är att komplimentera din look. Med sin vackra kombination av ädelstenar och motiv är denna ring ett verkligt måste. Bär den för sig själv, eller i kombination med andra ringar från Jane Kønig.

B: 12 x 12 mm.

I lager
Endast %1 kvar
Old Darling pris 850,00 kr Regular Price 1 700,00 kr
SKU
JKSSRAW19-G

Find your ring size here
Vi skickar din beställning inom 1-2 dagar och sedan tar det 1-5 arbetsdagar för leverans. Observera attbeställningsvaror varor som vissa Lovetag-smycken och 18 karats smycken skickas inom 1-5 arbetsdagar och smycken med handmonterade diamanter och ädelstenar kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar.

Du har 30 dagars öppet köp, som gäller från den dag du mottar leveransen. Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera det och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klicka här för livechatt ♥️