Facebook Pixel

Small Salon Ring

Small Salon Ring
525,00 kr

* Required Fields

525,00 kr
+
-
Om smycken
Liten Salonring i matt förgyllt sterlingsilver. Ringen är ca 1,6 mm bred och designad med en vriden tråd som ger ringen ett dynamiskt och lekfullt uttryck.

Smyckena i Jane Kønigs kollektion Salon de Cologne är inspirerade av gamla minnen och organiska ytor. Den här ringen är inget undantag och mötet mellan den obearbetade ytan och den enkla plattan gör detta smycke helt unikt. Denna lilla Salonring passar utmärkt att kombinera med andra ringar från Jane Kønig eller med den mellanstora och stora Salonringen.
Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.
Leveranstid och retur
Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Detta gäller inte för beställningsvaror (Vissa Lovetag bokstäver, Lovetag-armband, Lovetag-ringar, Lovetag-hängsmycken och 18 karats smycken), som skickas inom 1-5 arbetsdagar. Därefter tar det 2-4 arbetsdagar för leverans. 

Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera smycket och få pengarna tillbaka inom 30 dagar från den dag då du mottar varan, mot uppvisande av giltigt kvitto.
Fråga till smycken?
Kontakta vår