Facebook Pixel

Small Salon Knocker

Small Salon Knocker
500,00 kr
Notera att priset är för en styck
+
-
Välg 2 boksen för et par
Om smycken
Litet Salon Knocker-örhänge i matt sterlingsilver. Örhänget har ett mått på ca 13 x 15 mm och själva ringen är 2 mm tjock.

Detta örhänge är, som alla Jane Kønigs smycken, designat på Janes verkstad i Köpenhamn. Örhänget anspelar på en vintagelook och själva ringen är flexibel, vilket betyder att örhänget får ett mer dynamiskt uttryck när du bär det. Den lilla musselstämpeln är återkommande i Janes design och det går därför utmärkt att kombinera smyckena i samma kollektion.
Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.
Leveranstid och retur
Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Detta gäller inte för beställningsvaror (Vissa Lovetag bokstäver, Lovetag-armband, Lovetag-ringar, Lovetag-hängsmycken och 18 karats smycken), som skickas inom 1-5 arbetsdagar. Därefter tar det 2-4 arbetsdagar för leverans. 

Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera smycket och få pengarna tillbaka inom 30 dagar från den dag då du mottar varan, mot uppvisande av giltigt kvitto.
Fråga till smycken?
Kontakta vår