Slim-3-in-1 Ring, 18 Karats Guld

Jane Kønigs 3–i–1-ring i 18 karats guld är handgjord i Köpenhamn. Vid första anblicken ser denna ring enkel ut, men det ligger en vacker historia bakom inspirationen till den. Ringens skönhet kommer att bli ännu mer påfallande när den kombineras med en briljant-ring. Om du vill ha en annan storlek kan du få ringen skräddarsydd. Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst för mer information kring detta. Denna produkt är ett unikum, vilket betyder att bara detta exemplar finns. Info: Material: 18 karats guld
I lager
Endast %1 kvar
Från 11 680,00 kr
SKU
UNIKA-S3I1
Note that the price is for a piece
Choose 2 in the box for a pair
Vi skickar din beställning inom 1-2 dagar och sedan tar det 1-5 arbetsdagar för leverans. Observera attbeställningsvaror varor som vissa Lovetag-smycken och 18 karats smycken skickas inom 1-5 arbetsdagar och smycken med handmonterade diamanter och ädelstenar kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar.

Du har 30 dagars öppet köp, som gäller från den dag du mottar leveransen. Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera det och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klicka här för livechatt ♥️