Salon Hoop, förgyllt sterlingsilver

Salon Hoop i matt förgyllt sterlingsilver. Örhängets invändiga diameter är ca 24 mm och själva ringen är ca 3,3 mm tjock.

Om du tänker tillbaka på1950-talets smycken och tiden därefter väcker antagligen detta örhänge associationer i den riktningen. Både designen och namnet på detta örhänge kommer från Jane Kønigs barndomsminne från ett exklusivt parfymeri. Parfymeriet förförde Jane med sin alltid inspirerande värld, och minnet av den ledde fram till detta örhänge.

Ej i lager

Old Darling pris 300,00 kr Regular Price 1 000,00 kr
SKU
JKSHSS20-G
Note that the price is for a piece
Choose 2 in the box for a pair
Vi skickar din beställning inom 1-2 dagar och sedan tar det 1-5 arbetsdagar för leverans. Observera attbeställningsvaror varor som vissa Lovetag-smycken och 18 karats smycken skickas inom 1-5 arbetsdagar och smycken med handmonterade diamanter och ädelstenar kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar.

Du har 30 dagars öppet köp, som gäller från den dag du mottar leveransen. Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera det och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klicka här för livechatt ♥️