Rosecut Diamond Ring, 18 karats vitguld

Sätt lite glans på din outfit med detta kors från Jane Kønig. Hängsmycket är tillverkat i 18 karats vitguld och prytt med vackra rosenslipade diamanter. Designen är elegant och klassisk, vilket gör hänget till en tidlös detalj för din kedja. Korset kan ha en specifik innebörd och är en fin personlig gåva för ett speciellt tillfälle. Denna produkt är ett unikum, vilket betyder att bara detta exemplar finns. Info: Material: 18 karats vitguld Längd: ca 2,5 cm Utsmyckning: Rosenslipade diamanter
I lager

42 000,00 kr
SKU
UNIKA-WGRDR_51
Vi skickar din beställning inom 1-2 dagar och sedan tar det 1-5 arbetsdagar för leverans. Observera attbeställningsvaror varor som vissa Lovetag-smycken och 18 karats smycken skickas inom 1-5 arbetsdagar och smycken med handmonterade diamanter och ädelstenar kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar.

Du har 30 dagars öppet köp, som gäller från den dag du mottar leveransen. Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera det och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klicka här för livechatt ♥️