Reklamation och reparation


Reklamation och reparation
För smycken som har köpts i webbshoppen eller i någon av våra flaggskeppsbutiker i Köpenhamn eller Aarhus, har du 2 års reklamationsrätt som gäller från inköpsdatum. Därför rekommenderar vi att du sparar ditt kvitto/fakturan som bevis på ditt köp.

Om du har problem med ditt smycke, måste du alltid kontakta oss på tel. +45 33 15 86 87 (tryck 1) eller skicka ett e-postmeddelande till service@janekoenig.dk. Om du skickar ett e-postmeddelande, bifoga en bild på smycket. Därefter kan kundtjänst i samarbete med vår juvelerare snabbast möjligt göra en bedömning av ärendet. Vi gör alltid vårt yttersta för att hitta en lösning.
Vad ska jag göra om mitt smycke går sönder?
Om ditt smycke går sönder inom två år, reparerar vi det kostnadsfritt. Det är naturligtvis ett krav att reklamationen är berättigad och att felet inte har uppstått till följd av felaktig användning av smycket. Återigen ber vi dig att kontakta kundtjänst så att de kan skicka en returetikett för försändelsen, så att du slipper betala fraktkostnader i samband med reparationen.

Vad gör jag om mitt smycke går sönder och jag inte har kvar kvittot?
Är du på besök i besök i Köpenhamn eller Aarhus är du alltid välkommen att komma förbi en av våra flagships butiker. Där kan de göra en bedömning av smycket och om det låter sig göras reparerar juveleraren det på vår verkstad mot betalning.