Reflection Letters, sterlingsilver

Reflection Letters, sterlingsilver.

Reflection Letters i sterlingsilver med gravyr som ger en dramatisk och skinande look.

Reflection letters mäter 14 mm på höjden och varierar mellan 6-18 mm på bredden.

Med dessa underbara Reflection Letters ser vi att en ny klassiker är född. Reflection Letters kan ses som våra Letter Pendants coola lillebror. Reflection Letters glänser ikapp med solen och vill synas.

Reflection Letters kan bäras på en kedja ensamt eller flera tillsammans. Du kan också välja att mix’n’matcha med andra av våra vackra berlocker. Bär din egen bokstav eller bokstaven på någon som du tycker om genom att sätta bokstaven på din kedja. Reflection Letters är den perfekta gåvan.

I lager
Endast %1 kvar
Från 450,00 kr
SKU
RL001-S-AW2000
Vi skickar din beställning inom 1-2 dagar och sedan tar det 1-5 arbetsdagar för leverans. Observera attbeställningsvaror varor som vissa Lovetag-smycken och 18 karats smycken skickas inom 1-5 arbetsdagar och smycken med handmonterade diamanter och ädelstenar kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar.

Du har 30 dagars öppet köp, som gäller från den dag du mottar leveransen. Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera det och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klicka här för livechatt ♥️