Hängsmycken

Ett hänge kan göra en halskedja eller ett armband både personligt och unikt.

Jane Kønigs hängen är inspirerade av allt från kors till stjärnor och gamla medaljonger. Kollektionen av Love Tags är en modern tolkning av den klassiska medaljongen, som gömde en hemlig kärleksförklaring. Bokstäverna kan symbolisera en unik förbindelse till en kär vän, ett syskon eller en god väninna.

Jane Kønigs hängen kan sätts samman kors och tvärs. Använd till exempel flera hängen på samma kedja och skapa på så vis ett speciellt och personligt smycke.

 

Hängena finns i 18 karat guld, 18 karat förgyllt silver, rodierat silver, rosaförgyllt silver och sterling silver.

Handla enligt

Artiklar 1-9 av 13

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Star Tag pendant, rhodinerat sterlingsilver
  Specialpris 153,00 kr Ordinarie pris 510,00 kr
 2. Tag Pendant, rhodinated sterling silver
  Från 880,00 kr
 3. Big Cross Pendant with Diamonds, Rhodinerat sterlingsilver
  Specialpris 663,00 kr Ordinarie pris 2 210,00 kr
 4. Big Simple Cross Pendant, rhodinerat sterlingsilver
  Specialpris 198,00 kr Ordinarie pris 660,00 kr
 5. Small Lovetag, rodinerat sterlingsilver
  Specialpris 87,00 kr Ordinarie pris 290,00 kr
 6. Big Lovetag, rodinerat silver
  Specialpris 132,00 kr Ordinarie pris 440,00 kr
 7. Medium Lovetag , rodinerat sterling silver
  Specialpris 111,00 kr Ordinarie pris 370,00 kr
 8. Love Letter Alphabet, rhodinerat sterlingsilver
  Specialpris 66,00 kr Ordinarie pris 220,00 kr
 9. Love Letter Symbols, rhodinerat sterlingsilver
  Specialpris 66,00 kr Ordinarie pris 220,00 kr

Artiklar 1-9 av 13

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Hängsmycken

Om du letar efter ett nytt hänge till ditt halsband, så har Jane Kønig nästa smycken till din kollektion. Om du redan har en kedja kan du enkelt byta hänge eller bära den enligt tillfället. Du kan skapa din egen personliga look, men du kan också ändra din kedja så att den passar stämningen och tillfället. Jane Kønig erbjuder en mängd olika hängen i olika prisklasser som passar din budget. Vårt hänge finns i Sterling silver, förgylld sterling silver, 18 karat guld.

Du kan enkelt kombinera flera hängen i en kedja, eller så kan du bära olika kedjelängder med ett hänge på var och en. Vi har hängen med briljanter, safirer, emalj och pärlor - så något som passar varje smak

Personliga och meningsfulla hängen

Många av Jane Königs hängsmycken är personliga och en symbol för den kärlek du har till din mamma, syster, partner, vän eller någon annan du älskar. Bland dessa personliga hängen är Jane Kønigs signatursmycken, Lovetag-hängen. Detta hänge låter dig skapa en personlig smycken, och den unika designen gör hängen en idealisk gåva för dig själv - eller någon du älskar. Hängen finns i både sterlingsilver med olika plattor eller i 18 karat guld. Ett annat alternativ till Lovetag-hängen är den vackra brevhängen med diamanter. Detta hänge är enkelt och elegant, och du kan lägga till din egen berättelse till smycken.

En annan personlig hänge som finns i Jane Kønigs sortiment är den populära Startag-hängen. Med den här hängen uppfinnar Jane Kønig stjärnorna igen genom att tolka dem på sitt eget unika sätt och lägga till en poetisk touch. Jane Kønig leker med stjärnmärkenas betydelse och symboler och skapar 12 kryptiska mönster, var och en med sin egen historia att berätta - vass, elegant och mycket personligt. Som en unik egenskap gör Startag-hänge-designen dig möjlighet att flytta kedjan genom smycken oavsett vad du väljer.

Den perfekta gåvan

Behöver du hitta den perfekta presenten? Våra personliga hängsmycken kan användas som turcharm, varför de gör den perfekta presenten till viktiga tillfällen. Jane Kønigs hängsmycken är den perfekta presentidén eftersom de flesta flickor och kvinnor älskar smycken. Gör inget bättre än att få ett smycke från någon du älskar, och en som döljer en speciell betydelse.

Hitta inspiration i Jane Kønigs webbutik och hitta de hängen som mest tilltalar dig eller personen du vill köpa en present till. Om du vill se våra hängsmycken innan du köper är du välkommen att besöka en av våra två flaggskeppsbutiker i Köpenhamn och Århus.