Facebook Pixel

Souvenir Hoop, förgyllt sterlingsilver

Souvenir Hoop, förgyllt sterlingsilver
425,00 kr
Notera att priset är för en styck
+
-
Välg 2 boksen för et par
Om smycken
Souveniröronring i matt förgyllt sterlingsilver. Omkretsen på ringen är ca 15 mm och pärlemorberlocken är ca 10 mm lång.

Jane Kønig älskar att drömma sig tillbaka till sina tidigare semestrar, speciella upplevelser och betydelsefulla personer som har gjort ett särskilt intryck på henne. Det här örhänget har en mycket personlig betydelse för henne och är inspirerat av speciella fynd och minnen som Jane har sparat som souvenirer. Örhänget kan kombineras med andra stilar från Souvenirkollektionen eller Janes övriga kollektioner.
Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.
Leveranstid och retur
Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Detta gäller inte för beställningsvaror (Vissa Lovetag bokstäver, Lovetag-armband, Lovetag-ringar, Lovetag-hängsmycken och 18 karats smycken), som skickas inom 1-5 arbetsdagar. Därefter tar det 2-4 arbetsdagar för leverans. 

Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera smycket och få pengarna tillbaka inom 30 dagar från den dag då du mottar varan, mot uppvisande av giltigt kvitto.
Fråga till smycken?
Kontakta vår