Facebook Pixel

Pearl Moon Earring

Pearl Moon Earring
1 250,00 kr
Notera att priset är för en styck
+
-
Välg 2 boksen för et par
Om smycken
Pearl Moon-örhänge i matt, förgyllt sterlingsilver. Örhänget mäter ca 20 mm i höjden och har en tjocklek på 3 mm. Längs örhängets kant har små sötvattenspärlor placerats i rad, och själva månen är prydd med en tsavorit i grönt och safirer i rosa och blått.

Jane Kønigs smycken är inspirerade av hennes inre bibliotek och många resor. Om du känner att detta örhänge tar med sig dina tankar på en drömresa finns det goda skäl till detta. Detta Moon-örhänge är perfekt för varmare tider, och du kan med fördel bära den som ett par.
Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.
Leveranstid och retur
Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Detta gäller inte för beställningsvaror (Vissa Lovetag bokstäver, Lovetag-armband, Lovetag-ringar, Lovetag-hängsmycken och 18 karats smycken), som skickas inom 1-5 arbetsdagar. Därefter tar det 2-4 arbetsdagar för leverans. 

Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera smycket och få pengarna tillbaka inom 30 dagar från den dag då du mottar varan, mot uppvisande av giltigt kvitto.
Fråga till smycken?
Kontakta vår