Facebook Pixel

Big Moon Earring

Big Moon Earring
2 280,00 kr
Notera att priset är för en styck
+
-
Välg 2 boksen för et par
Om smycken
Big Moon-örhänge i matt, förgyllt sterlingsilver. Örhänget är 46 mm högt, och längs månskärans kant sitter olika stenar och en enda pärla - turkos, korall, baroque-pärla och malakit.

Jane älskar att samla stenar och pärlor under sina många resor för att därefter använda dem för smycken som detta. Om du är öppen för idén att bära stora smycken är detta örhänge perfekt för dig. Med sitt 70-talsinspirerade uttryck och månskärans knackade yta skapar detta örhänge en antik känsla.
Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.
Leveranstid och retur
Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Detta gäller inte för beställningsvaror (Vissa Lovetag bokstäver, Lovetag-armband, Lovetag-ringar, Lovetag-hängsmycken och 18 karats smycken), som skickas inom 1-5 arbetsdagar. Därefter tar det 2-4 arbetsdagar för leverans. 

Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera smycket och få pengarna tillbaka inom 30 dagar från den dag då du mottar varan, mot uppvisande av giltigt kvitto.
Fråga till smycken?
Kontakta vår