Facebook Pixel

Baroque Pearl Earring

Baroque Pearl Earring
1 100,00 kr
Notera att priset är för en styck
+
-
Välg 2 boksen för et par
Om smycken
Baroque-pärlhänge i matt, förgyllt sterlingsilver. Örhänget har en invändig diameter på ca 23 cm, och silverpärlan mäter ca 14-15 mm. Pärlan är dekorerad med en liten månskära i silver och 2 safirer i rosa och blått samt en grön tsavorit.

Jane Kønig har satt sin egen prägel på den klassiska baroque-pärlan genom att lägga till färgade stenar och en liten månskära, som har blivit en stor del av hela smyckesuniversumet. Detta är ett örhänge som vi kan se alla bära, oavsett ålder och personlig stil. Om du vill bära detta örhänge som ett öronstift kan du tillköpa vårt Safir-öronstift.
Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.
Leveranstid och retur
Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Detta gäller inte för beställningsvaror (Vissa Lovetag bokstäver, Lovetag-armband, Lovetag-ringar, Lovetag-hängsmycken och 18 karats smycken), som skickas inom 1-5 arbetsdagar. Därefter tar det 2-4 arbetsdagar för leverans. 

Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera smycket och få pengarna tillbaka inom 30 dagar från den dag då du mottar varan, mot uppvisande av giltigt kvitto.
Fråga till smycken?
Kontakta vår