Facebook Pixel

Baroque Earring

Baroque Earring
1 100,00 kr
Notera att priset är för en styck
+
-
Välg 2 boksen för et par
Om smycken
Baroque-örhänge i matt, förgyllt sterlingsilver. Örhänget har en invändig diameter på ca 23 cm, och silverpärlan mäter ca 14-15 mm. Silverpärlan är dekorerad med 2 safirer i rosa och blått och en grön tsavorit.

Jane Kønig har tagit det traditionella uttrycket från den klassiska baroque-pärlan och gjort det mycket råare genom att göra en gjutning i silver. Oavsett hur dina vardagsoutfit ser ut kommer detta örhänge att passa till alla. Om du vill bära detta örhänge som ett öronstift kan du tillköpa vårt Safir-öronstift.
Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.
Leveranstid och retur
Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Detta gäller inte för beställningsvaror (Vissa Lovetag bokstäver, Lovetag-armband, Lovetag-ringar, Lovetag-hängsmycken och 18 karats smycken), som skickas inom 1-5 arbetsdagar. Därefter tar det 2-4 arbetsdagar för leverans. 

Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera smycket och få pengarna tillbaka inom 30 dagar från den dag då du mottar varan, mot uppvisande av giltigt kvitto.
Fråga till smycken?
Kontakta vår