Facebook Pixel

Grey Flower Ring

Grey Flower Ring
12 500,00 kr

Om smycken
Om du gillar klassiska smycken är denna ring verkligen något för dig. Den är gjord i 18 karats guld och är prydd med en blomma i grå agat. Med den lilla diamanten i mitten av blomman kommer denna ring att vara ett tidlöst tillägg till din smyckessamling.

Om du vill ha en annan ringstorlek kan du få ringen anpassad. Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst för mer information om detta. Observera att priset kan variera beroende på vilken storlek du vill ha.

Denna produkt är ett unikum, vilket betyder att bara detta exemplar finns.

Info:
Material: 18 karats guld
Utsmyckning: Grå agat & 0.02 ct. Briljant
Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.
Leveranstid och retur
Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Detta gäller inte för beställningsvaror (Vissa Lovetag bokstäver, Lovetag-armband, Lovetag-ringar, Lovetag-hängsmycken och 18 karats smycken), som skickas inom 1-5 arbetsdagar. Därefter tar det 2-4 arbetsdagar för leverans. 

Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera smycket och få pengarna tillbaka inom 30 dagar från den dag då du mottar varan, mot uppvisande av giltigt kvitto.
Fråga till smycken?
Kontakta vår