Observera att det kan finnas en något längre leveranstid på Old Darlings. Bokningar görs för prisfel och sålda artiklar

 

OLD DARLING ARCHIVE SALE

... Är som namnet antyder en online-försäljning där vi säljer ut tidigare säsongs favorit Old Darlings. På Jane Kønig har dessa stilar en stor plats i våra hjärtan, men vi måste göra plats för kommande säsongers nya älskare.

Smycken säljs till kraftigt reducerade priser och med möjlighet att köpa 3 för 2 - det billigaste du alltid får gratis.

Vi introducerar regelbundet nya Old Darlings till vår arkivförsäljning, så kom ihåg att följa påwww.janekoenig.se/old-darlings

 

RETURREGLER

Old Darling-smycken kan alltid returneras 30 dagar från mottagningsdatumet. Du måste dock returnera hela köpet om du vill returnera en eller flera artiklar som köpts med rabatten 3 för 2.

Beställ din returetikett och läs mer påwww.janekoenig.se/return

Old Darling smycken är endast en onlinekampanj och kan därför inte bytas eller returneras i våra fysiska butiker.

 

BYTAREGLER

Om du vill byta ut en Old Darling-artikel mot en annan storlek kan du kontakta vår kundtjänst på service@janekoenig.com eller via chatt under webbshopens öppettider.

 

SMYCKESKRIN

Old Darling's smycken är förpackade i våra vita försäljningslådor med en guldlogotyp. Om möjligt lägger vi till fler smycken i en låda.

Om du vill att dina föremål ska förpackas i en av våra ursprungliga färgglada smyckeskrin kan de köpas här www.janekoenig.se/old-darling-jewelry-box

Om du vill att alla dina köpta artiklar ska förpackas i originallådorna måste du lägga till motsvarande antal lådor i din korg.

Vi väljer den storlek som passar bäst för dina smycken.