New-In

New-In

8 Item(s)

8 Item(s)AW19
Denna säsong introducerar Jane Kønig en kollektion som är inspirerad av hennes förkärlek för vackra stenar och former, som bidrar till lekfull och livlig dynamik i ett smycke.Därför utökas hennes smyckesuniversum bland annat med fler designer, som är utsmyckade med färgrika stenar. Gemensamt för de nya stilarna är det minimalistiska uttrycket, som bryts av en twist i form av motiv, stenar eller former.

Bland de olika stilarna i kollektionen finns en signetring, som Jane länge har tänkt designa. Om denna ring berättar Jane: ”Jag har under många år velat skapa en signetring, men det har aldrig blivit av. Men när jag fick en tydlig bild av hur den skulle se ut har den nu blivit en del av kollektionen. Jag är väldigt nöjd med resultatet - det är en fin kombination av originalitet och en twist i form av stenar och motiv”.

Förutom den nya signetringen består kollektionen även av en ny hoop. Jane introducerade hoops i sitt universum för många år sedan, och de är än idag en del av kollektionen. De nya hoopsen är både enkla och coola, och kan kombineras med andra örhängen från tidigare kollektioner. Den nya kollektionen innehåller en fantastisk kombination av smycken som kan användas till vardags – men också till en kväll där du vill att smyckena ska vara i fokus.

Behövs hjälp?
kontakta vår