Baroque Pearl Earring

Baroque-pärlörhänge i sterlingsilver. Örhänget har en invändig diameter på ca 23 mm, och silverpärlan mäter ca 14-15 mm. Baroque-pärlan är dekorerad med en liten månskära i silver och 2 safirer i rosa och blått och en grön tsavorit. Jane Kønig har satt sin egen prägel på den klassiska baroque-pärlan genom att lägga till färgade stenar och en liten månskära, som har blivit en stor del av hela smyckesuniversumet. Detta är ett örhänge som vi kan se alla bära, oavsett ålder och personlig stil. Om du vill bära detta örhänge som ett öronstift kan du tillköpa vårt Safir-öronstift.

I lager

Old Darling pris 375,00 kr Regular Price 1 250,00 kr
SKU
BPEPS19-S
Note that the price is for a piece
Choose 2 in the box for a pair
Vi skickar din beställning inom 1-2 dagar och sedan tar det 1-5 arbetsdagar för leverans. Observera attbeställningsvaror varor som vissa Lovetag-smycken och 18 karats smycken skickas inom 1-5 arbetsdagar och smycken med handmonterade diamanter och ädelstenar kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar.

Du har 30 dagars öppet köp, som gäller från den dag du mottar leveransen. Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera det och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klicka här för livechatt ♥️