Love Tags

Lovetag är ett enkelt smycke som gömmer en kärleksförklaring, som är både privat och hemlighetsfull.Bokstäverna kan symbolisera en unik förbindelse med en kär vän, ett syskon eller en nära väninna. Skapa ett unikt och personligt smycke med Jane Kønigs Lovetags. Kollektionen av Lovetags innehåller både Lovetag-halskedjor,Lovetag-armband och Lovetag-hängen.

Handla enligt

Artiklar 1-9 av 10

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Small Lovetag
  Från 290,00 kr
 2. Medium Lovetag
  Från 370,00 kr
 3. Big Lovetag, Sterling sølv
  Från 440,00 kr
 4. Combination of an Anchor Chain and 1 Lovetag

  Från 810,00 kr

 5. Combination of an Anchor Chain and 2 Lovetags

  Från 1 180,00 kr

 6. Combination of an Anchor Chain and 3 Lovetags

  Från 1 550,00 kr

 7. Lovetag Bracelet with 1 Lovetag, sterlingsølv
  Från 810,00 kr

Artiklar 1-9 av 10

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Lovetags
Är du på jakt efter en personlig och vacker present till någon du tycker om, eller är det kanske bara dig själv du vill skämma bort? Personliga smycken blir alltmer populära, och de är en perfekt accessoar som kan bidra till att göra din stil helt unik. På Jane Kønig har vi ett brett utbud av personliga smycken – allt från hängsmycken med stjärntecken till smycken med bokstäver och symboler. Dessa inkluderar Jane Kønigs Lovetag-smycken, som ger dig möjlighet att berätta din egen personliga historia. Lovetag finns som ringar, halsband och armband.

Kombinationsmöjligheter
Jane Kønigs Lovetag-hänge finns i tre olika storlekar och med flera olika legeringar. Hitta den Lovetag som passar just din stil, och sätt samman det med en kedjetyp- och längd du tycker är lämplig. Om du vill ha ett enkelt uttryck kan du välja ett smycke i sterlingsilver, med eller utan legering, men om du vill ha mer glamour finns hängsmycket även i 18 karats guld med briljanter. Kombinationsmöjligheterna är nästan oändliga, eftersom Jane Kønigs sortiment också bjuder på andra personliga hängsmycken, som ex. Love Letter, Startag och Letter Pendant.

Gör ditt smycke personligt
Jane Kønig är medveten om att smycken kan ha en mycket speciell och personlig innebörd. Med våra Lovetags kan du personifiera ditt smycke, så att det passar just dig eller den person du vill skämma bort. Detta kan du göra genom att välja bokstäver eller siffror som symboliserar en person eller markerar ett datum med speciell betydelse för dig. Tillför din egen historia till smycket och kombinera det med andra Jane Kønig-smycken. Storsäljaren Lovetag är den perfekta presenten för ex. konfirmationen, Mors dag eller en födelsedag.