Facebook Pixel

Star Spiral

Star Spiral
660,00 kr
Notera att priset är för en styck
+
-
Välg 2 boksen för et par
Om smycken
Stjärnspiral i mat, förgyllt sterlingsilver. Spiralen har en invändig diameter på 12 mm, och är dekorerad med 2 safirer, en blå och en rosa, samt en grön tsavorit. Dessa mäter 2,4 mm, 2,0 mm och 1,5 mm respektive.

Jane Kønig designar smycken som är både minimalistiska och intressanta, och hon tillför gärna en liten twist i form av ädelstenar eller motiv. Detta örhänge är utsmyckat med vackra färgade ädelstenar, vilket gör det elegant för vardagsanvändning. Kombinera örhänget med andra stilar från kollektionen eller bär det för sig själv.


Ø: 12 mm.
Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.
Leveranstid och retur
Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Detta gäller inte för beställningsvaror (Vissa Lovetag bokstäver, Lovetag-armband, Lovetag-ringar, Lovetag-hängsmycken och 18 karats smycken), som skickas inom 1-5 arbetsdagar. Därefter tar det 2-4 arbetsdagar för leverans. 

Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera smycket och få pengarna tillbaka inom 30 dagar från den dag då du mottar varan, mot uppvisande av giltigt kvitto.
Fråga till smycken?
Kontakta vår