Facebook Pixel

Star Signet Ring

Star Signet Ring
1 225,00 kr

* Required Fields

1 225,00 kr
+
-
Om smycken
Signetring i matt, sterlingsilver. Ringen mäter ca 12 x 12 mm, och är dekorerad med 2 safirer, en rosa och en blå, samt en grön tsavorit. Dessa mäter 1,5 mm, 1,15 mm och 1,70 mm respektive.

Signetringen användes ursprungligen för att stämpla lacksigill för brev, men syftet med Jane Kønigs nytolkande design är att komplimentera din look. Med sin vackra kombination av ädelstenar och motiv är denna ring ett verkligt måste. Bär den för sig själv, eller i kombination med andra ringar från Jane Kønig.

B: 12 x 12 mm.
Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.
Leveranstid och retur
Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Detta gäller inte för beställningsvaror (Vissa Lovetag bokstäver, Lovetag-armband, Lovetag-ringar, Lovetag-hängsmycken och 18 karats smycken), som skickas inom 1-5 arbetsdagar. Därefter tar det 2-4 arbetsdagar för leverans. 

Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera smycket och få pengarna tillbaka inom 30 dagar från den dag då du mottar varan, mot uppvisande av giltigt kvitto.
Fråga till smycken?
Kontakta vår