Facebook Pixel

Konfirmation

120 Item(s)

Konfirmation 2020
Konfirmationerna är precis runt hörnet, och därför har Jane Kønig sammanställt ett urval av smycken som kommer att inspirera dig till den perfekta konfirmationspresenten. Oavsett om du ska sätta samman en önskelista, eller är på jakt efter den perfekta presenten, har vi gjort det enkelt för dig genom att nedan samla våra favoriter i en guide till den ultimativa presenten.

120 Item(s)

Presentgivaren
Det kan vara svårt att hitta den perfekta presenten för det speciella tillfället. Därför har vi letat upp de mest betydelsefulla smyckena – de som besitter den finaste innebörden i form av bokstäver eller designer, och som ska vara ett bestående minne av den oförglömliga dagen. Oavsett om konfirmanden är din väninna, dotter eller ditt barnbarn eller bara någon du håller av så kommer du i vårt stora urval av designer att kunna hitta ett smycke som komplimenterar alla konfirmanders stil.

Konfirmand
Om du verkligen vill sticka ut på den speciella dagen låter du smyckena vara en del av din konfirmationsoutfit. Ett självklart smycke för din look är vårt klassiska korshänge, som finns i flera storlekar, och antingen med eller utan diamanter. Om du bara vill sticka ut lite kan du göra det med vår statement-sköldring, eller våra egna små Curly Hoops, vars snodda silvertrådar skapar en skulpturell och finurlig silhuett, som verkligen gör örhänget speciellt.
Behövs hjälp?
kontakta vår