Friendship Necklace, sterling silver

Jane Kønig x Søren Le Schmidt Friendship-halskedja i rodinerat sterlingsilver. Pansarkedjan mäter 80 cm i längd och 2,2 mm i bredd och stängs med ett karbinlås. Halsbandets hängsmycke mäter 50 mm i längd och har en diameter på 7 mm. Hängsmycket är designat som en "monteringssats", vilket gör det möjligt att ta ut cylinderglaset och fylla det med något som är meningsfullt för en själv. Det är ett mycket personligt smycke och därför är det viktigt att du tar dig tid att överväga vilken innebörd smycket ska ha för dig. Kedja: L: 80 cm B: 2,2 mm Hängsmycken: L: 50 mm Ø: 7 mm
Ej i lager

2 210,00 kr
SKU:
KJXSLSF18-RH

Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Detta gäller inte för beställningsvaror (Vissa Lovetag och 18 karats smycken), som skickas inom 1-5 arbetsdagar.

Du har 30 dagars öppet köp, som gäller från den dag du mottar leveransen. Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera det och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klicka här för livechatt ♥️