Facebook Pixel

Faceted Anchor Chain Bracelet

Faceted Anchor Chain Bracelet
2 350,00 kr

* Required Fields

2 350,00 kr
+
-
Om smycken
Ankarkedjearmband i rhodinerat sterlingsilver. Armbandet finns i storlekarna medium och large, som mäter 19 respektive 20,5 cm.

Jane Kønig började sitt äventyr år 2018 – det fanns inte tillräckligt därute för killarna, och det skulle det göras någonting åt. Med sin tjocka kedja och det maritima uttrycket är det möjligt att sätta samman armbandet med eller utan andra smycken. Det kan bäras oavsett om du är klädd i kostym eller har en casual look. Om du föredrar stora armband är Faceted Anchor Chain-armbandet helt perfekt för dig.


MEDIUM:
19 cm

LARGE:
20,5 cm
Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.
Leveranstid och retur
Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Detta gäller inte för beställningsvaror (Vissa Lovetag bokstäver, Lovetag-armband, Lovetag-ringar, Lovetag-hängsmycken och 18 karats smycken), som skickas inom 1-5 arbetsdagar. Därefter tar det 2-4 arbetsdagar för leverans. 

Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera smycket och få pengarna tillbaka inom 30 dagar från den dag då du mottar varan, mot uppvisande av giltigt kvitto.
Fråga till smycken?
Kontakta vår