KING JANE

For a long time Jane had the idea of expanding her range with a men’s collection, in response to an increasing demand for men’s jewelry. She also liked how men’s and women’s fashion had begun to merge. Jane is inspired by the Scandinavian street scene and the types of personalities that leave a mark on their surroundings. All the jewelry in the collection is a combination of the impressions she has gathered along the way.

16 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Faceted Anchor Chain Bracelet, rhodinated sterling silver
  Old Darling pris 2 350,00 kr Regular Price 2 350,00 kr
 2. Hinge Ring
  Old Darling pris 1 540,00 kr Regular Price 1 540,00 kr
 3. Hinge Chain Ring
  Old Darling pris 1 840,00 kr Regular Price 1 840,00 kr
 4. Signet Plate Ring
  Old Darling pris 2 210,00 kr Regular Price 2 210,00 kr
 5. Track Plate Ring
  Old Darling pris 2 060,00 kr Regular Price 2 060,00 kr
 6. Nut Earring, rhodinated sterling silver
  590,00 kr
  Notera att priset är för en styck
 7. Mutterörhängen, 18 karat guld
  4 300,00 kr
  Notera att priset är för en styck
 8. Bar Stud
  370,00 kr
  Notera att priset är för en styck
 9. Razor Stud, rhodinated sterling silver
  440,00 kr
  Notera att priset är för en styck
 10. Mr. Safety Pin
  590,00 kr
  Notera att priset är för en styck
 11. Hinge Bracelet
  Old Darling pris 2 650,00 kr Regular Price 2 650,00 kr
 12. King Jane Key Ring, rhodinerat sterlingsilver
  2 940,00 kr
 13. Tag Pendant, rhodinated sterling silver
  Old Darling pris 264,00 kr Regular Price 880,00 kr
 14. Razor Joe, rhodinated sterling silver
  1 470,00 kr

16 artiklar

Sätt fallande sortering

King Jane

King Jane omfamnar ett maskulint formspråk, och är en vidareutveckling av Jane Kønigs befintliga universum – tillsatt ett anspråkslöst och minimalistiskt visuellt uttryck med grafiska linjer och karaktär. Tack vare den nyskapande designen kan både kvinnor och män bära smyckena, och därför kan de också kombineras med Jane Kønigs övriga sortiment. King Jane-smyckena refererar till både den skandinaviska gatubilden och den industriella miljön.

King Jane-kollektionen bjuder på ringar, örhängen, hängsmycken, halsband och armband. Den inkluderar även en nytolkning av den klassiska signetringen, samt örhängen utformade som metallmuttrar, och ett halsband med ett litet rakblad, vid låset. Smyckena har en twist som får dem att sticka ut bland övriga herrsmycken.

Historien bakom King Jane

Jane hade länge funderat på att utöka sortimentet med en herrkollektion, eftersom hon under årens lopp fått många förfrågningar om herrsmycken. Dessutom tycker Jane att det är coolt att se hur herr- och dammodet i allt större utsträckning börjar smälta samman. Jane inspireras av den skandinaviska gatubilden, och de typer och personligheter som präglar sin omgivning. Samtliga smycken i kollektionen kombinerar de intryck hon fått med sig på vägen.

Styling

Sätt lite extra personlig prägel på din stil genom att välja ett smycke från King Jane-kollektionen. Outfits kan kombineras på många olika sätt, men smycken bidrar till att fullända en look. Mannen på gatan bär allt oftare smycken, och oavsett om du föredrar en enkel eller en mer iögonfallande look har King Jane något för dig. Det är viktigt att du känner dig bekväm med dina smycken, och därför måste de passa just dig och din personliga stil. Om du vill ha ett unikt och personligt smycke är vår Tag Pendant perfekt – du får möjlighet att välja en bokstav som betyder något speciellt just för dig.

Ett smycke är den perfekta presenten till mannen som har allt! Om du har några frågor om vilket smycke du ska köpa är du mycket välkommen att kontakta våra butiker, vår kundtjänst eller att skriva till oss på våra sociala medier – vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta presenten.