Small Impression Ring, förgyllt sterlingsilver

Small Impression Ring i förgyllt sterlingsilver.

Small Impression Ring i 18 karat förgyllt sterlingsilver med gravyr som ger denna vackra fingerring en intressant och elegant look.

Ringen mäter som bredast 3,5 mm och 2 mm där den är som smalast och kan ses som ringen Big Impressions eleganta lillasyster. Detta är ringen till tjejen som vill ha en lite mer diskret look. Ringen passar vackert till alla händer. Använd den separat för en elegant look eller tillsammans med andra Jane Kønig eller våra vackra Reflection Rhombus örhängen - för att fullända en lite mer eklektisk look.

I lager
Endast %1 kvar
Old Darling pris 450,00 kr Regular Price 900,00 kr
SKU
SIR01HOL2000-G
Vi skickar din beställning inom 1-2 dagar och sedan tar det 1-5 arbetsdagar för leverans. Observera attbeställningsvaror varor som vissa Lovetag-smycken och 18 karats smycken skickas inom 1-5 arbetsdagar och smycken med handmonterade diamanter och ädelstenar kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar.

Du har 30 dagars öppet köp, som gäller från den dag du mottar leveransen. Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera det och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klicka här för livechatt ♥️