Impression Hoop med smaragd, sterlingsilver

Impression Hoop med smarag i sterlingsilver.

Impression Hoop i sterlingsilver med präglingar och en vacker grön smaragd. Spiralen mäter ca 13 mm, medan hoopen har en diameter på ca 37 mm och en tjocklek på 2 mm.

Jane har haft detta örhänge i tankarna i många år men först med Impression-kollektionen fick hon äntligen tanke och design att förenas till ett. Örhänget är både extravagant och otroligt lätt i sin design. Det är örhänget till kvinnan som vill sticka ut och hos Jane Kønig tror vi att den blir en sann klassiker.

I lager

1 075,00 kr
SKU
IH01HOL2000-S
Note that the price is for a piece
Choose 2 in the box for a pair
Vi skickar din beställning inom 1-2 dagar och sedan tar det 1-5 arbetsdagar för leverans. Observera attbeställningsvaror varor som vissa Lovetag-smycken och 18 karats smycken skickas inom 1-5 arbetsdagar och smycken med handmonterade diamanter och ädelstenar kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar.

Du har 30 dagars öppet köp, som gäller från den dag du mottar leveransen. Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera det och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klicka här för livechatt ♥️