Impression Armour Ring, förgyllt sterlingsilver

Impression Armour Ring i förgyllt sterlingsilver.

Impression Armour Ring 18 karat förgyllt sterlingsilver med vacker gravyr i på ringens yta. Impression Armour-ringens yta mäter 13 mm på bredden och 25 mm på höjden.

Denna ring är ett riktigt statementring. Den fyller upp fingret och skiljer sig från andra både vad gäller storlek, men även den vackra gravyrdesignen. Vi älskar att ringen ger en naturlig och feminin look på samma gång och tror att den kommer att bli säsongens absoluta it-ring. Impression Armour-ringen bör finnas i alla coola tjejers och kvinnors smyckeskrin.

I lager
Endast %1 kvar
Från 1 625,00 kr
SKU
IAR01HOL2000-G
Vi skickar din beställning inom 1-2 dagar och sedan tar det 1-5 arbetsdagar för leverans. Observera attbeställningsvaror varor som vissa Lovetag-smycken och 18 karats smycken skickas inom 1-5 arbetsdagar och smycken med handmonterade diamanter och ädelstenar kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar.

Du har 30 dagars öppet köp, som gäller från den dag du mottar leveransen. Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera det och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klicka här för livechatt ♥️