Facebook Pixel

Hängsmycken

Hängsmycken

216 Item(s)

Ett hänge kan göra en halskedja eller ett armband både personligt och unikt.

 

Jane Kønigs hängen är inspirerade av allt från kors till stjärnor och gamla medaljonger. Kollektionen av Love Tags är en modern tolkning av den klassiska medaljongen, som gömde en hemlig kärleksförklaring. Bokstäverna kan symbolisera en unik förbindelse till en kär vän, ett syskon eller en god väninna.

 

Jane Kønigs hängen kan sätts samman kors och tvärs. Använd till exempel flera hängen på samma kedja och skapa på så vis ett speciellt och personligt smycke.

 

Hängena finns i 18 karat guld, 18 karat förgyllt silver, rodierat silver, rosaförgyllt silver och sterling silver.

216 Item(s)Hängsmycken
Om du behöver ett nytt hänge till ditt halsband hittar du hos Jane Kønig garanterat nästa smycke i din smyckessamling. Om du redan har en kedja kan du enkelt byta hänge och bära det efter begivenhet. Du kan skapa din egen personliga look, men du kan också variera halsbandet efter humör och begivenhet. Hos Jane Kønig hittar du många olika hängsmycken i olika prisklasser, och därmed kommer du alltid att hitta något som passar din plånbok.

Du kan med fördel kombinera flera hängsmycken i en kedja, eller bära kedjor i olika längder med ett hänge på varje. Vi har hängsmycken med briljanter, safirer, emalj och pärlor – något för alla smaker.

Personliga och betydelsefulla smycken
Många av Jane Kønigs hängsmycken är personliga och en symbol för hur mycket du tycker om din mamma, syster, pojkvän, flickvän eller andra nära och kära. Bland dessa personliga hängsmycken hittar du Jane Kønigs signatursmycke, Lovetag-hänget. Med detta hängsmycke kan du skapa ett personligt smycke, och den unika designen gör det perfekt som present till dig själv – eller någon du tycker om. Hänget finns både i sterlingsilver och i 18 karats guld. Ett alternativ till Lovetag-hänget är den vackra och diamantprydda Letter Pendant. Detta hängsmycke är enkelt och elegant, och du har möjlighet att tillföra det din egen historia.

Ett annat personligt hängsmycke i Jane Kønigs kollektion är det populära Startag-hänget. Med detta hängsmycke återuppfinner Jane Kønig stjärntecknen genom att tolka dem på sitt alldeles egna speciella sätt och sätta en poetisk prägel på dem. Jane Kønig leker med stjärntecknens betydelse och mening, och detta resulterar i 12 gåtfulla designer, som alla har sin egen historia att berätta - nyskapande, eleganta och mycket personliga. Star Tag-hängets design ger unik möjlighet att trä en kedja genom smyckena var man vill.

Den perfekta presenten
Är du på jakt efter den perfekta presenten? Våra personliga hängsmycken kan användas som lyckobringare, och är därför helt perfekta som presenter i samband med särskilda begivenheter – de flesta kvinnor och flickor älskar ju smycken. Och vad kan vara bättre än att få ett smycke med mycket speciell betydelse i present från någon du tycker om? Få inspiration i Jane Kønigs onlinebutik, och hitta de hängsmycken som mest tilltalar dig eller den person du tänker skänka ett smycke till. Om du vill se våra hängsmycken innan du köper dem är du mycket välkommen att besöka en av våra flaggskeppsbutiker i Köpenhamn eller og Århus.

Behövs hjälp?
kontakta vår