Facebook Pixel

Friendship Necklace

Friendship Necklace
2 210,00 kr

Om smycken
Jane Kønig x Søren Le Schmidt

Friendship-halskedja i rodinerat sterlingsilver. Pansarkedjan mäter 80 cm i längd och 2,2 mm i bredd och stängs med ett karbinlås. Halsbandets hängsmycke mäter 50 mm i längd och har en diameter på 7 mm.
Hängsmycket är designat som en "monteringssats", vilket gör det möjligt att ta ut cylinderglaset och fylla det med något som är meningsfullt för en själv. Det är ett mycket personligt smycke och därför är det viktigt att du tar dig tid att överväga vilken innebörd smycket ska ha för dig.
Kedja:

L: 80 cm
B: 2,2 mm

Hängsmycken:

L: 50 mm
Ø: 7 mm
Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.
Leveranstid och retur
Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Detta gäller inte för beställningsvaror (Vissa Lovetag bokstäver, Lovetag-armband, Lovetag-ringar, Lovetag-hängsmycken och 18 karats smycken), som skickas inom 1-5 arbetsdagar. Därefter tar det 2-4 arbetsdagar för leverans. 

Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera smycket och få pengarna tillbaka inom 30 dagar från den dag då du mottar varan, mot uppvisande av giltigt kvitto.
Fråga till smycken?
Kontakta vår