Facebook Pixel

Halsband

Halsband

65 Item(s)

Halskedjor från Jane Kønig finns i 18 karat guld, 18 karat förgyllt silver, rodierat silver, rosaförgyllt silver och sterling silver. Kollektionen av halskedjor är uppbyggd kring i huvudsak två enkla och tidlösa kedjor, Kulkedjan och Ankarkedjan. Både Kulkedjan och Ankarkedjan kan stylas och kombineras på ett stort antal sätt. Lägg till ett eller flera hängen eller Love Tags - på så sätt blir halskedjan både personlig och unik. Alla halskedjor från Jane Kønig finns i tre längder, 42 cm, 60 cm och 80 cm.

65 Item(s)Halsband
Vi på Jane Kønig älskar halsband, inte minst för att Jane har designat dessa ända sedan hon påbörjade sitt äventyr som smyckesdesigner. Ett mycket speciellt halsband är Jane Kønigs Lovetag-halsband, som designades redan 1989 när Jane öppnade sin första flaggskeppsbutik. Detta halsband är mycket speciellt för Jane, och därför vill hon att det ska vara det även för dig. Sedan dess har hon utökat sortimentet av halsband, och därför går det idag att hitta stilar som passar perfekt just för dig.

Gå på upptäcktsfärd i vårt halsbandsuniversum, och hitta den färg och längd du gillar bäst! Kanske har du något arvegods du vill bära i kombination med ett nytt halsband. Om du vill ha en kedja i en annan längd än den som visas på bilden är det bara att klicka in på produkten, så får du möjlighet att ändra längden.

Val av halsband för din outfit
Ett halsband kan göra stor skillnad för din look. Det är den perfekta lösningen när du känner att din outfit behöver det där lilla extra. Rätt halsband kan förändra hela din look, samtidigt som det betonar den look du är ute efter – oavsett om du vill skala upp eller skala ner. Om du bär en klänning eller blus som går hela vägen upp till halsen så att det inte går att se en kort kedja kan du bryta looken genom att bära en längre kedja. Det är också snyggt att kombinera olika kedjelängder och lägga till olika hängsmycken. Om du känner dig lite för bar, eller om du har på dig något med massor av detaljer, kan en enkel halskedja passa bättre. Och med en enda outfit kan du med fördel satsa allt på ett flashigt halsband – våra Bridle Necklace eller Wire Choker är perfekta för detta.

Ett halsband som present
Det finns många skäl till att skämma bort någon du tycker om, och med Jane Kønigs breda utbud av designer gör vi det möjligt för dig att hitta något för alla smaker. Ett halsband är en utmärkt present vid olika högtider, som jul, födelsedagar, konfirmation, bröllop, Mors dag eller någon annan speciell högtid. Men det behöver dock inte alltid finnas ett speciellt skäl till att ge bort ett av Jane Kønigs halsband – man vill kanske bara skämma bort någon man tycker om.

Alla våra smycken är förpackade i eleganta askar, och behöver därmed inte slås in innan de överlämnas till mottagaren.
Behövs hjälp?
kontakta vår