Small Salon Ring, sterlingsilver

Liten Salonring i matt sterlingsilver. Ringen är ca 1,6 mm bred och designad med en vriden tråd som ger ringen ett dynamiskt och lekfullt uttryck.

Smyckena i Jane Kønigs kollektion Salon de Cologne är inspirerade av gamla minnen och organiska ytor. Den här ringen är inget undantag och mötet mellan den obearbetade ytan och den enkla plattan gör detta smycke helt unikt. Denna lilla Salonring passar utmärkt att kombinera med andra ringar från Jane Kønig eller med den mellanstora och stora Salonringen.

I lager
Endast %1 kvar
Old Darling pris 312,50 kr Regular Price 625,00 kr
SKU
JKSSRSS20-G
Vi skickar din beställning inom 1-2 dagar och sedan tar det 1-5 arbetsdagar för leverans. Observera attbeställningsvaror varor som vissa Lovetag-smycken och 18 karats smycken skickas inom 1-5 arbetsdagar och smycken med handmonterade diamanter och ädelstenar kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar.

Du har 30 dagars öppet köp, som gäller från den dag du mottar leveransen. Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera det och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klicka här för livechatt ♥️