Small Salon Knocker Ear Stud, förgyllt sterlingsilver

Litet Salon Knocker-örhänge i matt förgyllt sterlingsilver. Örhänget har ett mått på ca 13 x 15 mm och själva ringen är 2 mm tjock. Detta örhänge är, som alla Jane Kønigs smycken, designat på Janes verkstad i Köpenhamn. Örhänget anspelar på en vintagelook och själva ringen är flexibel, vilket betyder att örhänget får ett mer dynamiskt uttryck när du bär det. Den lilla musselstämpeln är återkommande i Janes design och det går därför utmärkt att kombinera smyckena i samma kollektion.
Ej i lager

Old Darling pris 187,50 kr Regular Price 625,00 kr
SKU
JKSSKSS20-G
Note that the price is for a piece
Choose 2 in the box for a pair
Vi skickar din beställning inom 1-2 dagar och sedan tar det 1-5 arbetsdagar för leverans. Observera attbeställningsvaror varor som vissa Lovetag-smycken och 18 karats smycken skickas inom 1-5 arbetsdagar och smycken med handmonterade diamanter och ädelstenar kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar.

Du har 30 dagars öppet köp, som gäller från den dag du mottar leveransen. Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera det och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klicka här för livechatt ♥️