Medium Salon Ring, sterlingsilver

Mellanstor Salonring i matt sterlingsilver. Ringen är ca 2,8 mm bred och är designad med en vriden tråd som ger ringen ett dynamiskt och lekfullt uttryck.

När Jane Kønig inleder sin designprocess ser hon tillbaka på gamla minnen för att finna inspiration, och den här ringen är inget undantag. Ringen är designad i en idealisk storlek som gör det möjligt för dig att kombinera den med andra ringar. Den enkla plattan står i kontrast mot ringens vridna yta och skapar en elegant look.

I lager
Endast %1 kvar
Old Darling pris 375,00 kr Regular Price 750,00 kr
SKU
JKMSRSS20-S
Vi skickar din beställning inom 1-2 dagar och sedan tar det 1-5 arbetsdagar för leverans. Observera attbeställningsvaror varor som vissa Lovetag-smycken och 18 karats smycken skickas inom 1-5 arbetsdagar och smycken med handmonterade diamanter och ädelstenar kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar.

Du har 30 dagars öppet köp, som gäller från den dag du mottar leveransen. Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera det och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klicka här för livechatt ♥️