Facebook Pixel

Salon Bracelet

Salon Bracelet
1 300,00 kr
+
-
Om smycken
Salonarmband i matt förgyllt sterlingsilver. Armbandet är ca 16 cm långt invändigt, men kan antingen öppnas eller försiktigt tryckas till rätt passform.

Jane Kønigs armband är inspirerat av organiska ytor, som är ett av kännetecknen för smyckena i kollektionen Salon De Cologne. Armbandet kan bäras till många olika klädslar, vilket innebär att det passar perfekt både på jobbet och till fest. Det är tunt och kommer därför att sitta bra bredvid ditt armbandsur och du kan kombinera det med smycken ur Jane Kønigs övriga sortiment.
Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.
Leveranstid och retur
Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Detta gäller inte för beställningsvaror (Vissa Lovetag bokstäver, Lovetag-armband, Lovetag-ringar, Lovetag-hängsmycken och 18 karats smycken), som skickas inom 1-5 arbetsdagar. Därefter tar det 2-4 arbetsdagar för leverans. 

Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera smycket och få pengarna tillbaka inom 30 dagar från den dag då du mottar varan, mot uppvisande av giltigt kvitto.
Fråga till smycken?
Kontakta vår