Facebook Pixel

Medium Salon Ring

Medium Salon Ring
675,00 kr

* Required Fields

675,00 kr
+
-
Om smycken
Mellanstor Salonring i matt förgyllt sterlingsilver. Ringen är ca 2,8 mm bred och är designad med en vriden tråd som ger ringen ett dynamiskt och lekfullt uttryck.

När Jane Kønig inleder sin designprocess ser hon tillbaka på gamla minnen för att finna inspiration, och den här ringen är inget undantag. Ringen är designad i en idealisk storlek som gör det möjligt för dig att kombinera den med andra ringar. Den enkla plattan står i kontrast mot ringens vridna yta och skapar en elegant look.
Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.
Leveranstid och retur
Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Detta gäller inte för beställningsvaror (Vissa Lovetag bokstäver, Lovetag-armband, Lovetag-ringar, Lovetag-hängsmycken och 18 karats smycken), som skickas inom 1-5 arbetsdagar. Därefter tar det 2-4 arbetsdagar för leverans. 

Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera smycket och få pengarna tillbaka inom 30 dagar från den dag då du mottar varan, mot uppvisande av giltigt kvitto.
Fråga till smycken?
Kontakta vår