Grey Flower Ring, 18 karats guld

Om du gillar klassiska smycken är denna ring verkligen något för dig. Den är gjord i 18 karats guld och är prydd med en blomma i grå agat. Med den lilla diamanten i mitten av blomman kommer denna ring att vara ett tidlöst tillägg till din smyckessamling. Om du vill ha en annan ringstorlek kan du få ringen anpassad. Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst för mer information om detta. Observera att priset kan variera beroende på vilken storlek du vill ha. Denna produkt är ett unikum, vilket betyder att bara detta exemplar finns. Info: Material: 18 karats guld Utsmyckning: Grå agat & 0.02 ct. Briljant
Ej i lager
SKU
UNIKA-GFR

Find your ring size here
Vi skickar din beställning inom 1-2 dagar och sedan tar det 1-5 arbetsdagar för leverans. Observera attbeställningsvaror varor som vissa Lovetag-smycken och 18 karats smycken skickas inom 1-5 arbetsdagar och smycken med handmonterade diamanter och ädelstenar kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar.

Du har 30 dagars öppet köp, som gäller från den dag du mottar leveransen. Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera det och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klicka här för livechatt ♥️