Vanliga frågor


Hur spårar jag mitt paket?
Du får automatiskt ett e-postmeddelande från oss när vi skickar ditt paket. Därefter får du ett e-postmeddelande från Bring när de skannar paketet. Observera att det kan ta upp till 24 timmar innan du får spårningsinformationen från Bring.
När får paketets spårningsnummer?
När Bring skannar paketet får du automatiskt ett e-postmeddelande med spårningsnumret, som du kan använda för att följa paketet på bring.se. Spårningsnumret börjar med 37 eller CT.
Hur lång är leveranstiden?
Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Detta gäller inte för beställningsvaror (Lovetag-armband, Lovetag-ringar, Lovetag-hängsmycken och 18 karats smycken), som skickas inom 1-5 arbetsdagar. Därefter tar det 2-4 arbetsdagar för leverans. 
Kan min order slås in som present?
Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.
Kan jag byta ett smycke mot ett i en annan storlek?
Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera smycket och få pengarna tillbaka inom 30 dagar från den dag då du mottar varan, mot uppvisande av giltigt kvitto. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Obs! Smycken kan endast bytas och returneras där de köptes.
Vad gör jag om jag fått fel smycke eller om det saknas ett smycke?
Kontakta vår kundtjänst på tel. +45 33 15 86 87 (tryck 1) eller skicka ett e-postmeddelande till service@janekoenig.dk. Kom ihåg att inkludera ditt ordernummer.
Hur lång är returrätten för en gåva?
Du har alltid 30 dagars full returrätt från den dag du mottar leveransen. Detta gäller alla smycken som du köper online via webbshoppen eller i någon av våra flaggskeppsbutiker i Köpenhamn eller Aarhus.

Du kan byta smycket i någon av våra flaggskeppsbutiker inom 30 dagar från den dag då du mottar varan, mot uppvisande av giltigt kvitto. I webbutiken kan du byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera smycket och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet

Obs! Smycken kan endast bytas och returneras där de köptes.
Hur skickar jag mitt returpaket?
Smycket måste returneras i samma skick, i originalsmyckesasken och i den förpackning som du fick det. Den bifogade retursedeln måste fyllas i och skickas tillsammans med smycket till följande adress:

Jane Kønig A/S
Att. Kundeservice
Gothersgade 54
1123 København K
Danmark
Måste jag själv betala för returfrakten?
Du står själv för fraktkostnaderna för retur eller byte av smycket mot ett tillgodokvitto. Vi rekommenderar också att du skickar smycket som ett rekommenderat paket med spårningsnummer.

Om det handlar om en reklamation, ska du alltid kontakta kundtjänst innan du skickar smycket.
Hur lång är behandlingstiden för returpaket?
Vi behandlar ditt returpaket så snart som möjligt inom två veckor. Observera dock att behandlingstiden kan vara längre under julen.
Kan jag byta eller returnera ett smycke hos er som jag har köpt hos en återförsäljare?
Smycken kan bara bytas och returneras dit där de köptes.
Kan jag byta eller returnera ett smycke i era flaggskeppsbutiker som köpts på nätet via webbshoppen?
Smycken som har köpts online via webbshoppen kan returneras eller bytas i våra flaggskeppsbutiker enligt gällande villkor för bytes- och returrätt och mot uppvisande av giltigt kvitto. Vid byte får du ett tillgodokvitto på det resterande beloppet. Om du önskar få en återbetalning, görs denna via vår webbshop så att beloppet återbetalas till samma kreditkort som användes för köpet.
Hur används s-låset?
Vid öppning och stängning av s-låset vrider du försiktigt låset åt sidan. Det ska inte vridas uppåt eller nedåt. På så sätt undviker du att silvret blir slitet och går av.
Vilken storlek har den Love Tag som medföljer kombinationskedjan?
När du beställer ett kombinerat Love Tag-halsband är det vår mellanstora Love Tag som ingår. Vår mellanstora Love Tag har en diameter på 11 mm.
Hur länge håller en guldplätering, rhodinering osv.?
Förgyllningen slits med tiden. Därför måste du alltid komma ihåg att ta av dig smyckena när du: Går och lägger dig, duschar, tvättar händerna, sportar osv. Om du vill veta mer, kan du läsa allt om hur du förlänger livslängden på dina smycken på följande länk: www.janekoenig.se/care/
Hur vet jag vilken storlek min ring ska ha?
Vi rekommenderar att du besöker någon av våra flaggskeppsbutiker och talar med någon av våra återförsäljare, som hjälper dig att mäta vilken ringstorlek du behöver. Alternativt kan du använda vår ringstorleksguide: www.janekoenig.se/sizeguide. Guiden fungerar som en vägledande ringstorleksmätare.
Hur kan jag använda mitt presentkort?
Presentkort som har köpts online via webbshoppen kan endast användas för köp online. Presentkort som har köpts i vår flaggskeppsbutik i Köpenhamn eller Aarhus kan endast användas för fysiska inköp i någon av dessa båda butiker.
Kan jag ändra i min order?
När din order har behandlats har vi inte längre möjlighet att ändra i den. Om du upptäcker ett stavfel i din order, måste du omedelbart kontakta kundtjänst på tel. +45 33 15 86 87 (tryck 1) eller skicka ett e-postmeddelande till service@janekoenig.dk. Kom ihåg att inkludera ditt ordernummer i ditt e-postmeddelande.
Ger smyckena allergier?
Alla Jane Kønig-smycken är nickelfria eftersom de är gjorda av silver 925 S. Om du är osäker på vad silvret innehåller hänvisar vi till webben.
När kan jag förvänta mig att få svar på mitt mejl?
Vi levererar alltid bästa möjliga kundservice och strävar efter att besvara din e-post snabbt som möjligt. Du kan förvänta dig svar inom 1-2 vardagar.
Varför säljer ni era örhängen styckevis och inte som par?
Vi säljer våra örhängen styckevis eftersom vi vill ge dig möjligheten att kombinera våra olika stilar, för att skapa din egen personliga look. Observera att alla örhängen också säljs som par. Om du vill köpa ett par väljer du "2" i lådan på produktsidan.