Faceted Anchor Chain Bracelet, rhodinated sterling silver

Ankarkedjearmband i rhodinerat sterlingsilver. Armbandet finns i storlekarna medium och large, som mäter 19 respektive 20,5 cm. Jane Kønig började sitt äventyr år 2018 – det fanns inte tillräckligt därute för killarna, och det skulle det göras någonting åt. Med sin tjocka kedja och det maritima uttrycket är det möjligt att sätta samman armbandet med eller utan andra smycken. Det kan bäras oavsett om du är klädd i kostym eller har en casual look. Om du föredrar stora armband är Faceted Anchor Chain-armbandet helt perfekt för dig. MEDIUM: 19 cm LARGE: 20,5 cm
I lager
Från 2 350,00 kr
SKU
KJFACBSS19-RH
Vi skickar din beställning inom 1-2 dagar och sedan tar det 1-5 arbetsdagar för leverans. Observera attbeställningsvaror varor som vissa Lovetag-smycken och 18 karats smycken skickas inom 1-5 arbetsdagar och smycken med handmonterade diamanter och ädelstenar kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar.

Du har 30 dagars öppet köp, som gäller från den dag du mottar leveransen. Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera det och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klicka här för livechatt ♥️