Konfirmation

Bekräftelsessäsongen är nästan över, varför Jane Kønig har satt ihop ett urval smycken som inspirerar dig till den perfekta present- eller önskelistan. Oavsett om du sätter ihop din egen önskelista eller letar efter den perfekta presenten har vi gjort det enkelt för dig genom att samla våra favoriter i den ultimata presentguiden nedan.

Handla enligt

17 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Letter Pendant with Diamonds, 18 karat guld
  Från 3 100,00 kr
 2. Lovetag Pendant with Diamonds, 18 karat guld
  Från 6 320,00 kr
 3. Ear stud, 18 karat guld, 0,03 karat diamant
  3 500,00 kr
  Note that the price is for a piece
 4. Ball ear stud duo, 18 karat guld, 0,04 karat diamant
  4 900,00 kr
  Note that the price is for a piece
 5. Small star diamond hoop, 18 karat guld
  9 000,00 kr
  Note that the price is for a piece
 6. Small Lovetag , 18 karat guld
  Från 2 940,00 kr
 7. Coral Heart, 18 karat guld
  1 320,00 kr

17 artiklar

Sätt fallande sortering

Presentgivaren

Det kan vara svårt att hitta den perfekta presenten för det speciella tillfället. Därför har vi letat upp de mest betydelsefulla smyckena – de som besitter den finaste innebörden i form av bokstäver eller designer, och som ska vara ett bestående minne av den oförglömliga dagen. Oavsett om konfirmanden är din väninna, dotter eller ditt barnbarn eller bara någon du håller av så kommer du i vårt stora urval av designer att kunna hitta ett smycke som komplimenterar alla konfirmanders stil.

Konfirmand

Om du verkligen vill sticka ut på den speciella dagen låter du smyckena vara en del av din konfirmationsoutfit. Ett självklart smycke för din look är vårt klassiska korshänge, som finns i flera storlekar, och antingen med eller utan diamanter. Om du bara vill sticka ut lite kan du göra det med vår statement-sköldring, eller våra egna små Curly Hoops, vars snodda silvertrådar skapar en skulpturell och finurlig silhuett, som verkligen gör örhänget speciellt.