Combination of an Anchor Chain and Diamond Pendant, gold-plated sterling silver

Kombination av ankarkedja och diamanthänge i matt, förgyllt sterlingsilver. Halskedjan har en tjocklek på 1,2 mm och hänget fås både med 0,02 och 0,05 karats briljantslipad diamant. Hänget har en klassisk design och är mycket elegant i kombination med andra hängen. Den genomskinliga och glittrande briljanten ger halskedjan en snygg och tidlös prägel. Kedjorna finns i längderna 42, 60, 80 cm, och alla har sin egen unika look. T kedja 1,2 mm Briljanten finns i två storlekar: 0,02 karat 0,05 karat

I lager

Från 1 950,00 kr

Till 3 575,00 kr

SKU
diamond-anchor-G
Anpassa Combination of an Anchor Chain and Diamond Pendant, gold-plated sterling silver

* Obligatoriska fält

1 950,00 kr

Vi skickar din beställning inom 1-2 dagar och sedan tar det 1-5 arbetsdagar för leverans. Observera attbeställningsvaror varor som vissa Lovetag-smycken och 18 karats smycken skickas inom 1-5 arbetsdagar och smycken med handmonterade diamanter och ädelstenar kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar.

Du har 30 dagars öppet köp, som gäller från den dag du mottar leveransen. Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera det och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klicka här för livechatt ♥️