Kombination av Reflection letter och halskedja, förgyllt sterlingsilver

Kombination av Reflection Letters och kjede i förgyllt sterlingsilver.

Reflection Letters i 18K förgyllt sterlingsilver med gravyr som ger en dramatisk och skinande look.

Reflection letters mäter 14 mm på höjden och varierar mellan 6-18 mm på bredden.

Med dessa underbara Reflection Letters ser vi att en ny klassiker är född. Reflection Letters kan ses som våra Letter Pendants coola lillebror. Reflection Letters glänser ikapp med solen och vill synas.

Reflection Letters kan bäras på en kedja ensamt eller flera tillsammans. Du kan också välja att mix’n’matcha med andra av våra vackra berlocker. Bär din egen bokstav eller bokstaven på någon som du tycker om genom att sätta bokstaven på din kedja. Reflection Letters är den

Halskedja:

Stretched Anchor Chain i matt guldpläterat sterlingsilver. Halsbandet har två förslutningspunkter vilket innebär att längden kan justeras till antingen 42 eller 50 cm. De ovala kedjelänkarna ger den minimalistiska och feminina designen snygghet. Kombinera halsbandet med dina favorit Jane Kønig hängen för ett personligt utseende.

Curb chain i matt guldpläterat sterlingsilver. Halsbandet är 1,2 mm tjockt.

Anchor chain i matt, guldpläterat sterlingsilver; 1,2 mm tjock. Ankarkedjan är en klassisk, tidlös kedja som alla ska äga. Halsbandet finns i längderna 42 cm, 60 cm och 80 cm.

Faceted anchor chain i matt, guldpläterat sterlingsilver. Halsbandet mäter 50 cm och stängs med ett lås. Kedjan är klassisk, men den fina detaljen i spännet gör den speciell. L. 50 cm T. 1,2 mm

F+E Chain necklace i förgyllt sterlingsilver. Halsbandet består av en 50 cm lång ankarkedja. Halsbandets tjocka länkar drar tydliga referenser till både hip-hop och popkultur och kan bäras av båda könen.

Ej i lager

Från 1 200,00 kr

Till 2 900,00 kr

SKU
RL001-CHAIN-BUNDLE-G
Vi skickar din beställning inom 1-2 dagar och sedan tar det 1-5 arbetsdagar för leverans. Observera attbeställningsvaror varor som vissa Lovetag-smycken och 18 karats smycken skickas inom 1-5 arbetsdagar och smycken med handmonterade diamanter och ädelstenar kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar.

Du har 30 dagars öppet köp, som gäller från den dag du mottar leveransen. Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera det och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klicka här för livechatt ♥️