Braided Bracelet, 18 karats guld

Du kanske redan har sett Jane Kønigs klassiska signaturflätring. Detta armband är inspirerat av denna ring, och består av tre 18 karats guldtrådar, som snor sig vackert i en fläta och skapar en elegant och klassisk look. En kombination av armbandet och Janes flätringar kan fungera som ett riktigt snyggt set. Denna produkt är ett unikum, vilket betyder att bara detta exemplar finns. Info: Material: 18 karats guld Armringens storlek: ca 6,5 cm i invändig diameter
I lager
22 060,00 kr
SKU
UNIKA-BB
Vi skickar din beställning inom 1-2 dagar och sedan tar det 1-5 arbetsdagar för leverans. Observera attbeställningsvaror varor som vissa Lovetag-smycken och 18 karats smycken skickas inom 1-5 arbetsdagar och smycken med handmonterade diamanter och ädelstenar kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar.

Du har 30 dagars öppet köp, som gäller från den dag du mottar leveransen. Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera det och få pengarna tillbaka. Observera att vi endast återbetalar returbelopp på kortet som användes för köpet.

Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klicka här för livechatt ♥️