5 sommarfavoriter

5 sommarfavoriter
Laddar... 36 view(s)

5 sommarfavoriter

Hoppa ut i solskenet med vackra smycken från Jane Kønig. Sommaren är äntligen här och det är som upplagt för att visa upp dina smycken. Vi har därför hittat 5 oumbärliga sommarsmycken som utan tvivel kommer att komplettera dina outfits.

 

Smycken hjälper till att fullända din look och även om det är sommar och man har semester är smyckena en viktig del av sommar-looken. Nedanför har vi samlat våra favoriter som passar perfekt till sommarens trender och tendenser. Läs också hur du tar hand om dina smycken i denna härliga tid.

 

Big Moon Earring

Färgade stenar är en hit och sommaren är som upplagd för att leka med din stil. Var inte rädd för att sticka ut i mängden med stenar som turkos och malakit som också passar perfekt till de övriga årstiderna. Jane Kønigs Big Moon Earring är helt unik och om du är öppen för idén att bära stora smycken så är denna örring något för dig.

 

Salon Pearl Bracelet

Gör dig redo för semestern med vackra pärlor. Jane Kønig har designat smycken i många år och naturen är en stor inspiration för Jane som ofta använder pärlor, stenar och koraller i sina designer. Pärlsmycken kan användas året runt men passar riktigt bra till sommarens färgstarka omgivningar. Fullända din sommarlook med det vackra och unika Salon Pearl Bracelet.

 

Souvenir Anklet

Solen skiner och det är dags att visa vristerna. Varför inte pryda dem med ett fint smycke? Ankelkedjor är sommarens måste och därför passar Jane Kønigs nya Souvenir Anklet helt perfekt till din smyckessamling. För en mer lekfull look kan du kombinera ankelkedjan med dina favoritberlocker från Jane Kønig.

 

Bridle Necklace

Tiden med stora polokragar är förbi och det är dags att visa dina fina halsband. Vackra smycken är det mest uppseendeväckande med sommarens outfits och därför passar den iögonfallande Bridle-halsbandet helt perfekt till. Kombinera halsbandet med en vacker sommarklänning eller en cool t-shirt för en mer rå look. Halsbandet finns även som armband.

 

Salon Knocker

Unika och speciella smycken som sticker ut är ideala till sommarens fester och speciella tillställningar. Därför är en av våra sommarfavoriter de vackra Salon Knocker-örhängena som har en vintage-inspirerad look. Örhängena består av en vacker och organisk yta som står i kontrast till det fina musselmönstret.

 

Goda råd för skötsel av smycken:

 

  • Kom ihåg att ta av dina smycken när du badar
  • Kom ihåg att ta av dina smycken när du applicerar solskyddsfaktor
  • Förvara dina smycken i en lufttät påse när du ska ta med dem på semestern

 

Dyk ner i Jane Kønigs smyckesuniversum och hitta din egen sommarfavorit.

 

Sommarfavoriter