SKILJ DIG FRÅN MÄNGDEN MED ROSAFÖRGYLLDA OCH RHODINERADE SMYCKEN

SKILJ DIG FRÅN MÄNGDEN MED ROSAFÖRGYLLDA OCH RHODINERADE SMYCKEN

Jane Kønig har skapat smycken i mer än 30 år. Majoriteten av smyckena tillverkas i sterlingsilver, varefter vissa pläteras. Med tiden har silver och guld blivit de mest populära materialen, men rosaförgyllda och rhodinerade smycken är fortfarande populära bland kvinnor som vill skilja sig från mängden.

De flesta kvinnor väljer guld- eller silversmycken. Om du vill att dina smycken ska sticka ut rekommenderar Jane Kønig att du satsar på rhodinerade och rosaförgyllda smycken. Vi har därför valt ut våra tre guld- och silverfavoriter, som garanterat kommer att sätta en unik prägel på din look. 

RHODINERADE SMYCKEN 
Jane Kønigs rhodinerade smycken bearbetas så att de blir mörka i färgen. Den mörka färgen tillför en råare och djupare intensitet till smyckena. Om du vill ha en klassisk och elegant look bär du smyckena individuellt, men om du blandar rhodinerade smycken med smycken i sterlingsilver får du istället en modern look.

V RING
Jane Kønigs V ring är en klassiker, och därför också en av våra favoriter bland de rhodinerade smyckena. De rena linjerna och den skulpturala formen gör ringen helt unik, och den mörka färgen tillför smyckena ännu mer attityd. V ringen kan enkelt kombineras med ringar i sterlingsilver.

CHAIN EARRING WITH BIG PEARL
Vi älskar våra Chain Earring with Big Pearl-örhängens kombination av feminina sötvattenpärlor och råa färger. Dessa två element kontrasterar fantastiskt snyggt mot varandra, vilket gör dem lite mer feminina än de andra smyckena i rhodinerat silver.

PLISSÈ
Gå all inmed den mörka färg som syns tydligt på det vackra Plissé-örhänget. Örhänget är vändbart, vilket ger möjlighet för många olika styling-alternativ. Både örhängets utseende och den mörka färgen är iögonfallande, och det sofistikerade uttrycket gör det perfekt som statement-smycke.

ROSAFÖRGYLLDA SMYCKEN
Rosaförgyllda silversmycken har en exklusiv varm glöd, som skapar ett unikt uttryck. De är ett mycket snyggt alternativ till förgyllda smycken, och kan med fördel kombineras med andra metaller. Färgen bidrar till att skapa ett feminint och exklusivt uttryck, som tillför smyckena något mycket speciellt. De vackra och eleganta rosaförgyllda smyckena klär de flesta kvinnor – läs mer nedan, där vi presenterar våra 3 favoriter. 

LOVETAG
Lovetag-halsbandet är vår absoluta favorit bland de rosaförgyllda smyckena. Färgens milda uttryck och den fina berättelsen smyckena kan gömma på är något helt unikt. Låt detta smycke skapa uppmärksamhet i all sin enkelhet. 

PEARL BRACELET 
Vi älskar det rosaförgyllda Pearl Bracelet. Den feminina färgen passar perfekt ihop med den minst lika feminina sötvattenspärlan. Om du vill gå all inmed det feminina uttrycket är det detta armband du ska välja.

BIG DIADEM RING
Den feminina färgen och de vackra briljanterna gör denna ring till en av våra favoriter. Briljanterna tillför en snygg och tidlös detalj till den annars enkla och eleganta designen. Ringen kan kombineras med andra rosaförgyllda eller förgyllda smycken.

Utforska Jane Kønigs smyckesuniversum och se hela sortimentet av rosaförgyllda och rhodinerade smycken. Här hittar du allt från klassiska och minimalistiska örhängen till exklusiva och feminina ringar.

 

3 months ago
Did you like this post?
0
0