VÄLKOMNA DET NYA ÅRET MED PERFEKTA SMYCKEN!

VÄLKOMNA DET NYA ÅRET MED PERFEKTA SMYCKEN!

Snart är det nyårsafton och dags att gå all inpå smyckesfronten. För att ge dig inspiration till den kommande nyårslooken kommer Jane Kønig här med sina förslag på vad du ska ha på dig när du skålar in det nya året. 

Vi tänker väl alla till lite extra när vi väljer vad vi ska ha på oss på just nyårsafton. Det är därför ett bra tillfälle att ta fram nyårssmyckena, och Jane Kønig har hittat de perfekta nyårsfavoriterna, som utan tvekan kommer att lyfta din look. Med våra utvalda stilar kan du bli redo för festligheterna och firandet med vänner och familj. Hur man firar just denna speciella kväll kan variera rejält, och det gäller även valet av outfit och smycken. Kanske du redan har bestämt dig för kläderna, men inte vilka smycken som ska bidra till att fullända din nyårslook. 

Om du har valt en enkel klänning eller ett par byxor och en kavaj kan du lyfta looken lite extra med några statement-smycken. Kombinera din outfit med våra Big Moon Earrings, vår Wire Choker eller vårt Bridle Bracelet. Men om du istället har valt en lite mer glamorös outfit kan du antingen välja att gå all inmed smycken, eller välja några smycken som framhäver din outfit genom att vara lite mer diskreta. Här kommer vår V Ring och våra Slender Hoops och Simple Bead Bracelet att passa perfekt, och samtliga finns i såväl sterlingsilver som förgyllt sterlingsilver.

I Jane Kønigs föränderliga universum hittar du allt från glittrande örhängen och iögonfallande ringar till enkla halsband och glänsande armband. Du har därmed rika möjligheter att här hitta de perfekta smyckena för just din nyårslook. Vi hoppas att du hittar ett smycke som du gillar – och hela Jane Kønig-teamet önskar dig ett riktigt Gott nytt år!

 

1 year ago
Did you like this post?
0
0