SATCK IT

STACK IT
Posted in: Ringar

SATCK IT

Älskar du ringar och är du alltid på jakt efter nya stylingidéer? Det kan vara svårt att sätta ihop precis rätt kombination av ringar. Därför delar vi här våra tips om hur man gör den perfekta staplingskombinationen.

I Jane Kønigs universum hittar du ett stort urval av design och därför kan det vara svårt att veta vilka ringar man sätter ihop för att skapa den perfekta kombinationen. Läs vår guide nedan om hur du staplar dina ringar och skapar en cool och balanserad look.

Steg 1. Mixa och matcha de olika materialen

När du ska mixa och matcha dina ringar, är det säkraste valet en sammansättning av två metaller. Därför bör du börja med att välja en dominerande färg – antingen förgyllt silver, sterling silver, rosé-förgyllt silver eller rodierat silver. Därefter kan du integrera 2-3 delar i en annan metall till din kombination. Om du är osäker på vilka metaller du ska blanda är det en bra idé att hålla det så enkelt som möjligt genom att bara använda en enda sorts metall.

Steg 2. Behåll minst ett finger osmyckat

Stapling av ringar kan snabbt gå från att vara "lagom" till "för mycket". Därför rekommenderar vi att du bara sätter ringar på fyra av dina fingrar. Att lämna ett finger fritt från ringar bidrar till att skapa en balanserad och cool look. Vi tycker att det bästa resultatet skapas genom att lämna tummen eller lillfingret fritt, men utseendet är helt upp till dig.

Steg 3. Varierande storlek och design.

Det är en känslig balans för att skapa ett harmoniskt uttryck i sammansättningen av dina ringar. Du uppnår det bästa resultatet genom att kombinera olika storlekar och design. Du kan sätta ihop statement-ringar, kedjeringar och enkla ringar – det är bara fantasin som sätter gränserna. Väljer du att bära en statement-ring, är det viktigt att resten av dina ringar har en enkel design, så att statement-ringen får sticka ut.

 

6 months ago
Did you like this post?
0
0